Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (2.88 secunde)
Asa a inceput, trebuie sa recunosc, cea mai frumoasa perioada a vietii mele " eram un tanar medic dintr-un sat de undeva, din Prahova.
Daca s-au intors in sat este pentru ca aveau nevoie de umbra unui pom. Si nu pot ca pentru 81 de persoane care au casele intregi si nu vor sa vanda sa ii las pe ceilalti 3.000 fara case", a explicat Silisteanu.
Oficialul european a multumit gazdelor pentru primire, declarand ca se simte de-al casei printre localnicii din Cumpana, "comunitate careia i-a decernat in 2005 titlul de Sat European".
Pe langa realizarile din 2004-2006, primarul Tudorel Calapod a prezentat si obiectivele de investitii propuse pentru 2006-2008, care vizeaza, printre altele, retele de canalizare si apa in mai multe zone ale orasului, cat si in Mamaia Sat, asfaltare strazi, amenajarea falezei orasului, realizarea unui port turistic, construirea unor blocuri in regim ANL s.a.
Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta, Mamaia si Sat Vacanta; Taxa folosire trama stradala de catre autovehiculele de trasport marfa si persoane pe raza municipiului Constanta pe strazile de trafic usor, mediu si greu;
"Nici nu vreau sa pronunt numele acestui maidanez politic, care se lauda cu sondajele sale, dar pe care il batem in orice oras, comuna sau sat din Constanta vrea el.
In fapt, detin mostenire de la parinti o suprafata de teren situata pe raza fostului IAS Goiesti, din comuna Farcas, sat Amarasti, punctul Tarnita, teren pe care se afla plantati pruni".
Pai, ce-o sa facem noi cu o carte, ca doar nu ne punem pe citit?!", a spus o sateanca din Veleni, sat apartinand de Seaca de Padure.
"S-a suparat ca vacarul pe sat, pentru ca l-am obraznicit. El spunea ca ei sunt singurul partid de opozitie. I-am zis sa-si vada lungul nasului, pentru ca nu noi am pus director la SRI si mai au oameni in posturi cheie.
Sunt ingrozit de faptul ca la intrare scrie pe o placuta "sat european", iar in interiorul sau vedem cu totii strazi neasfaltate sau pline de gropi, case care in anul 2007 nu au curent electric, apa si canalizare", mai spune Burcin despre trista realitate pe care a descoperit-o in localitatea in care s-a nascut.
Locuitorii din mediul rural au fost invatati ca, in perioada electorala, sa-si vanda voturile pentru una mica la bodega din sat si doi mititei, astfel ca acum oamenii conditioneaza participarea la vot de "cinstea" oferita de un partid sau altul.
Asa ca i-am spus sa nu lipeasca acolo, pentru ca sunt destule locuri in sat, cum ar fi caminul cultural, magazinele si carciumile.
Prin acest amendament - daca va fi adoptat - consilierii vor sa evite situatii precum cea inregistrata la Hanul Piratilor din Mamaia Sat, "unde primarul si fina lui au facut parte din comisia de negociere, iar terenul a fost vandut Elenei Udrea", sustin alesii locali.
"Stiu doar ca Dutu este acelasi secretar de partid care a daramat cu wola biserica din Mamaia Sat", a spus Constantinescu.
"Astept sa ma ia si pe mine cineva, sa ma duca in sat, ca n-are cine", povesteste femeia, dar adauga ca "am avut sapte copii, ma mai ajuta ei, dar doi mi-au murit in doua luni", spune mamaita infofolita cu batic negru si o apuca plansul.
De asemenea, democrat-liberalii galateni sustin cauza localitatii Sivita, si anume transformarea acesteia din sat in comuna. Ei au punctat faptul ca finantarile europene sunt acordate pentru comune, nu si pentru localitatile afiliate.
Unul dintre ele este linia 23, in acest demers urmand sa ne sprijine Consiliul Judetean si Primaria Constanta, de asemenea vom face impreuna deratizarea din Mamaia Sat si multe altele.
Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat joi, anularea alegerilor de duminica din comuna Vidra, care include si satul Sintesti, si repetarea scrutinului in 15 iunie, anuntul fiind primit cu urale, dar si cu huiduieli de localnicii aflati in strada in sat, in functie de tabara careia ii apartin.
Boda i-a replicat lui Videanu ca "nicaieri in Romania prostitutia nu s-a nascut la sat", iar liderul PD-L a precizat ca nu a intentionat sa spuna ca satul a generat criza morala, ci a vrut sa sublinieze deteriorarea moralitatii.
, este ultima zi in care persoanele fizice autorizate, asociatiile familiale si persoanele juridice din Mamaia si Sat Vacanta pot depune, in termenul legal, declaratiile anuale in vedera stabilirii taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice.
google-analytics.com